Je bekijkt de reis...

a
A
26 augustus 2014 10:03 | Door: Maria Pinxter
Lieve Suus,
Ineens 4 reisverslagen in mijn mailbox. Dat was al even geleden. Leuk om ze allemaal achter elkaar te lezen. Dat geeft een beeld van je leven daar. Vol leven, ook weer leeg af en toe. Dan moet je telkens iets verzinnen om het leuk te maken voor jezelf. Maar ik lees dat je dat aardig goed af gaat! Al dan niet met hobbels zo nu en dan door onverwachte gebeurtenissen. Blijft toch spannend. Zie je rijden op de snelwegen daar, plaatjes van de films. En mooi hoe New York tot leven komt als je er dieper induikt. Moet indrukwekkend geweest zijn, ground zero en het Vrijheidsbeeld zo dichtbij. Plekken, waar zoveel is gebeurd met mensen.
Moest wel erg lachen om de escapades van dat Franse meisje. Dat kon omdat het ook goed afliep. Als je er midden in zit, zal het toch anders zijn geweest. Verstandig van dat paspoort. Ik hoop dat t met t geld ook allemaal goed is gekomen.
Geniet verder, wij denken regelmatig aan je als we allemaal leuke uitjes zien. Emmy en ik hoeven elkaar maar aan te kijken en zeggen ongeveer tegelijkertijd:'zou Suus leuk vinden'.
We waren zondag in Corpus. Stond ook nog op ons, jouw lijstje met ons van ooit. Erg leuk! Ben jij daar inmiddels geweest? We hebben daarna in Noordwijk op het strand gezeten in een leuk lounge zitje in het zand, met per zitje een glazen windscherm. Jonge mensen serveerden de drankjes met gevaar voor eigen leven, want met volle bladen manoeuvreren tussen bergjes zand in de wind. Voor het eerst sinds dagen kwam de regen niet met bakken uit de hemel, dus we konden lekker lang blijven zitten. Gezellig.
Geniet verder, doe veel leuke dingen. Veel plezier met je nicht en met je moeder straks! Uniek en bijzonder hoor om in the States met je moeder te kunnen zijn. Ervaringen samen die je nooit meer vergeet.
Veel liefs, ook vanEmmy
maria